Locatie info

 

Creatief atelier De Werkbank is een inspirerende werkplek voor jouw creatieve ideeën.

 

De atelierruimte is een fijne lichte en inspirerende plek voor het geven en volgen van creatieve workshops, cursussen en trainingen. Heb jij een leuk idee, wil je een workshop verzorgen of zoek je een workshopruimte? Een plek voor een pop-up galerie of winkel voor korte periode? Ik denk graag met je mee.

 

In de agenda staan de open workshops. Iedereen kan zich daarvoor inschrijven. Ik probeer een gevarieerd aanbod samen te stellen en ben daarvoor altijd nieuwsgierig en op zoek naar eigentijdse workshops. Af en toe geef ik zelf workshops en organiseer ik vrije avonden zoals de Flow Craft date.

 

De centrale ruimte is ongeveer 50 m2.
Aangrenzend zijn twee ‘kamers’ allebei ongeveer 15 m2.
Deze kamers kunnen eenvoudig bij de centrale ruimte worden getrokken.
In de kelder, te bereiken via een trap, zijn twee toiletten en de voormalige kluis van ruim 25 m2.

De workshopruimte huur je al vanaf 7,5 euro p.p. met een minimum van 75 euro per dagdeel. De prijs is inclusief koffie, thee met iets lekkers en online promotie voor je evenement. 

De ruimte is geschikt voor workshops tm 10 personen*. Bij andere evenementen is het aantal deelnemers in overleg. 

Bij langer durende of terugkerende evenementen kun je gebruik maken van de opbergruimte of kasten om materialen op te slaan.

 

Locatieverhuur

De Werkbank is ook een mooie locatie voor een teammeeting, een vergadering, als (tijdelijke) kantoorruimte, trainingsruimte en één op één gesprekken.

Voor vragen of boekingen kun je contact opnemen met Sandra via 06-38235980 of mail De Werkbank.

 

De kluis is apart te huur. Deze ruimte in de kelder heeft geen ramen en daglicht. Zoek je een rustige plek met weinig afleiding, of juist een spannende plek voor een stoere kinderworkshop of griezel vertelling?  Voor de mogelijkheden en beschikbaarheid van De Kluis neem je contact op met Sandra via 06-38235980 of mail De Werkbank.

 

Schoonhoven, onderdeel van de Gemeente Krimpenerwaard, is een leuke kleine stad met een mooi authentiek centrum. De Werkbank ligt in het centrum, winkels en horeca zijn om de hoek op loopafstand. In Schoonhoven is het Zilvermuseum en zijn veel zilver- en goudsmeden gevestigd. En er zijn verschillende leuke en unieke winkels met een gevarieerd aanbod. Met een hotel, verschillende B & B’s, een camping, een jachthaven en verschillende evenementen is Schoonhoven ook een prima plek voor een paar dagen weg.

Zoek je in Schoonhoven een locatie voor een groot evenement? In het centrum zijn meerdere mooie locaties die bij elkaar heel geschikt zijn voor de organisatie van grotere evenementen. Ik hoor je ideeën graag.

 

De Werkbank is een initiatief van Sandra Nevels. De Werkbank dankt zijn naam aan de eerste bestemming van het pand; een bank, en ja de kluis is er dus nog!

 

* met de huidige regelgeving kunnen we workshops verzorgen voor maximaal 10 deelnemers en 2 workshopleiders.

 

Creatieve workshops in Schoonhoven.

Kantoorruimte huren in Schoonhoven.

Locatie huren in Schoonhoven.