creaties

Creaties van De Werkbank van Sandra

 

Aan mijn werkbank ontstaan verschillende creaties.

 

Voorbeelden voor workshops die ik bedenk waarin ik mijn creativiteit deel en jij zelf iets moois kunt maken. Maar ook creaties omdat ik het proces om iets te maken, iets te creëren zelf fijn vind om te doen.

 

Dat kunnen geborduurde portretten zijn maar ook mixed media borduurwerk in combinatie met schilderen. Soms schilderijtjes, huisportretten, knipportretten of andere collages, net waar ik zin in heb. Zo ben ik ook metalen harten voor meer liefde en compassie gaan maken. Deze harten en ook andere vormen zijn gebaseerd op Mexicaanse volkskunst. 

 

Ik stel ook DIY pakketten samen zodat je zelf thuis aan de slag kunt.

De creaties die te koop zijn en de ingeplande workshops die ik verzorg vind je in de webshop.

 

Op Instagram en Facebook zie je regelmatig nieuwe creaties en inspiratie en in mijn blog lees je nieuwe items en verhalen uit o.a. de nieuwsbrief.

 

Publicaties

 

Oh hoe spannend is dit; er zijn opnames gemaakt in mijn atelier voor een DIY item voor Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven. De uitzenddatum was op 5 april 2023.

 

In juni 2020 stond een leuk interview en een DIY ontwerp van mij in de Handwerken zonder Grenzen

 

 

Flow schreef een column over de Flow Craft Dates in Schoonhoven en Rome:

Sandra: “Op tafel liggen stapels tijdschriften en specials waar in geknipt en gescheurd mag worden. Het is geen workshop, maar we inspireren elkaar. De een maakt een notitieboekje, de ander een collage of doet iets met origami. Door anderen iets te zien maken, ontdek je zelf weer nieuwe technieken.

Het idee voor de Flow Craft Date ontstond toen ik merkte dat het voor sommige mensen moeilijk is om aan iets te beginnen. En zo’n avond craften is goed voor je: het ontspant en je ontmoet nieuwe mensen. De stapels magazines en specials zijn door verschillende lieve mensen gedoneerd en zelf ben ik al jaren lid van Flow, dus er is een hele kast vol met inspirerend materiaal. Ideaal voor wie niet de beschikking heeft tot deze mooie tijdschriften of voor wie knipvrees heeft.”  

Fotografie Maria Boscarato

 

 

geborduurde foto portret huisdier
sacred hearts diy heilige harten
geborduurde foto dames in badpak
geborduurd portret

 

© alle foto's op deze website zijn, tenzij anders vermeld, gemaakt door Sandra Nevels en mogen alleen gebruikt worden ter inspiratie mét bronvermelding.