Tip voor als het regent!

Als je even niet naar buiten kunt door de regen of gewoon relaxt iets met je handen wilt doen, dan is borduren echt een hele leuke activiteit. Je hebt er niet veel materialen voor nodig en je kunt het wegleggen wanneer je maar wilt.

Lees meer »

Kerstvakantie

Eind deze week begint mijn vakantie, er even tussenuit en lekker een week of twee rustig aan doen. Ik kijk er echt naar uit. Hopelijk heb je ook een fijne december met daarna een heel mooi Nieuwjaar. Met veel liefde, vreugde en plezier.

Lees meer »

December

Ieder jaar opnieuw verrast het mij hoe snel het ineens al december is. Die laatste maand met traditionele feesten en veel lichtjes. Een maand van ontmoeten en dankbaarheid. En ook verstilling, afsluiten en ruimte maken voor nieuwe dingen.

Lees meer »

Nieuwe creaties

Regelmatig maak ik nieuwe borduurwerkjes en harten om in mijn workshops te laten zien. Maar nu heb ik eindelijk weer eens een aantal creaties gemaakt die in mijn webshop komen. Verderop meer hierover.

Lees meer »

Hartje met boodschap DIY

Deze leuke hartjes hebben een vakje waar je een briefje in kunt stoppen. Geef je een hartje cadeau dan schrijf je een lieve tekst voor de ontvanger. Of gebruik het hartje als talisman en schrijf een wens of houvast voor jezelf op. 

Lees meer »

Als klein meisje had ik een droom!

Als klein meisje had ik een droom. Nou niet echt een droom maar wel ideeën waar ik regelmatig aan dacht en die nog steeds de kop op duiken. Iets met carnaval én Spanje, je leest het verderop.

Lees meer »

Hoe ik deze maand een belangrijke beslissing nam

Januari, hoe snel kan een maand voorbij vliegen! Herkennen jullie dat ook? Wat wel langzaam ging was het verkeer. Ik stond meerdere keren in de file en nam daarom een belangrijke beslissing, hierover verderop meer. En ik maakte weer een gentle reminder, deze keer één voor de gelukkige winnaar van een leuke winactie.

Lees meer »

Nieuws van De Werkbank van Sandra

Het is twee jaar geleden dat ik onder de nieuwe naam De Werkbank van Sandra doorging met mijn creatief atelier. Een nieuwe website werd gelanceerd en ik maakte een webshop! De reacties waren en zijn enorm positief en het aantal ´fans´ groeit dan ook gestaag, waarmee ik heel blij en dankbaar voor ben.

Lees meer »

 

© alle foto's op deze website zijn, tenzij anders vermeld, gemaakt door Sandra Nevels en mogen alleen gebruikt worden ter inspiratie mét bronvermelding.