Workshop Foto Borduren

In deze leuke workshop ga je met borduursteken een zwart/wit foto bewerken tot een kunstwerkje. Je borduurt op één van je eigen foto's die je vooraf aanlevert en die afgedrukt op textiel voor je klaarligt. Of je kiest er één uit mijn collectie.

 

Ook als je niet eerder hebt geborduurd is deze workshop goed te volgen. Met een aantal basissteken kun je al snel leuke effecten bereiken.

En heb je meer ervaring dan is er genoeg uitdaging in de vorm van nieuwe technieken en het toepassen van bijv. kralen.

 

Bekijk voor meer informatie de ingeplande workshops  de webshop.

 

Workshop Mexicaanse Harten & Hamsa's

Jij kunt deze geweldige metalen harten nu ook zelf maken in deze workshop. Een sacred heart en ook de andere vormen zijn prachtige symbolen van liefde. Een unieke decoratie aan je muur of in een mooi decoratiehoekje in een last en natuurlijk ook prachtig als cadeau. 

 

Deze van oorsprong Mexicaanse Harten worden al decennia gemaakt als onderdeel van hun volkskunst. Vaak rijkelijk gedecoreerd en meestal met transparante verf beschilderd. 

 

De harten die ik maak zijn gebaseerd op deze volkskunst, met oog voor het handwerk en de robuuste beschildering in eigentijdse vormen en kleuren. Het is erg leuk om te doen en niet heel moeilijk.

 

Op mijn instagrampagina vind je allerlei voorbeelden ter inspiratie.

 

In deze workshop leg ik de techniek stap voor stap uit en kun je één vorm maken.

 

 

Bekijk voor meer informatie de ingeplande workshops  de webshop.

 

Borduren onder Spaanse Zon

Sinds mei 2023 organiseer ik creatieve retraites bij de meest kleurrijke B&B van Catalonië.

Can Portell by 123Olé van Debbie de Jong, je weet wel van B&B Vol Liefde, is de plek waar je vier dagen je laat verwennen. De bijzonder prachtige locatie met de gastvrijheid en het heerlijke eten van het team van Debbie is echt een aanrader.

En dan heb je ook nog alle tijd om met mijn begeleiding prachtig vrij borduurwerk te maken.

Lees hier alles over deze borduurvakanties.

 

Workshops online

De online workshops van De Werkbank van Sandra volg je eenvoudig op je eigen tijd en tempo. Met de bijbehorende materialenbox heb je direct alles in huis om aan de slag te gaan. En heb je extra's nodig dan zijn dat meestal producten die je al in huis hebt. De online workshop is een video waarin ik stap voor stap uitleg geef en de mogelijkheden laat zien.

Bekijk het actuele aanbod van online workshops van De Werkbank van Sandra.

 

Volg je De Werkbank via Instagram en Facebook dan blijf je op de hoogte van de activiteiten en doe je inspiratie op.

 

 

 

 

 

 

 

Via de oude website van De Werkbank Schoonhoven zie je de workshops die in de vorige grote locatie werden gegeven door verschillende aanbieders.

 

 

© alle foto's op deze website zijn, tenzij anders vermeld, gemaakt door Sandra Nevels en mogen alleen gebruikt worden ter inspiratie mét bronvermelding.