Nog net voor de zomer

Gepubliceerd op 25 augustus 2023 om 11:49

De vakantieperiode is begonnen en ik hoop dat ook jij een fijne tijd hebt.

De maanden juli, augustus en de eerste helft van september houd ik altijd vrij voor andere dingen en geef ik geen workshops. Nu heb ik dat sinds de borduurreis naar Spanje helaas ook niet meer kunnen doen.

Maar daarom is het extra leuk dat ik voor na de zomer al weer een aantal mooie workshopdata en locaties voor je in heb kunnen plannen! Ik heb er echt superveel zin in. De workshops, de fijne ontmoetingen, de leuke locatie houders en de creativiteit heb ik echt gemist. Ik ben dan ook heel blij dat het weer lukt!

 

Nieuwe locatie

Dit najaar kun je de workshops ook volgen in Gouda. De creatieve ontmoetingsruimte Stadskant is niet alleen heel leuk maar ook ligt ook op een superlocatie; naast het station van Gouda, dus ook met de trein of bus ideaal te bereiken, én parkeren is gratis op het eigen terrein.

 

Extra nieuws

Vers van de pers; de data voor de borduurreis 2024 zijn bekend!

De locatie in Spanje en B&B eigenaar Debbie de Jong zijn nu wekelijks op televisie in het programma B&B Vol Liefde. Daar krijgen Debbie en ook ik veel reacties op en mede daarom lanceren we de data voor 2024 alvast. De details en prijzen volgen later. Zo ongelooflijk leuk om deze geweldige reis opnieuw te mogen organiseren.

 

workshops Foto Borduren

Nog steeds een unieke workshop met vrij borduren die ik heel graag geef. Jouw foto druk ik voor je af op textiel die jij tijdens de workshop gaat borduren. Iedere workshop ontstaan er tijdens het borduren de mooiste verhalen door de herinneringen van de foto’s. Voor iedereen is deze workshop te volgen, je hoeft geen ervaring met vrij borduren te hebben. Heb je wel ervaring ook dan is het juist mooi om een keer een foto te borduren.

 

Het leuke is dat je met de steken en technieken natuurlijk ook op kleding of woontextiel kunt borduren. Stuur gerust een berichtje als je dat wilt combineren of uitproberen dan geef ik alvast tips zodat je het juiste materiaal mee kunt brengen.

 

favoriete top 5

Je stuurt dus zelf een afbeelding digitaal naar mij op. Dat mag en kan van alles zijn; foto’s van je familie, schilderijen, de natuur, bekende personen, dieren, grafische kunst, etc. Maar de favoriete top 5 bestaat toch wel deze onderwerpen;

  1. Bruidspaar   (van de (schoon)ouders of van de deelnemer zelf)

  2. Verliefd stel

  3. Kinderen of vriendinnen  (gedeelde 3e plaats)

  4. Vintage foto van moeder

  5. Huisdieren

     

 

workshops Harten & Hamsa’s

Deze zomer maak ik extra ontwerpen voor de vormen die je in deze workshops maakt. Met een getekend ontwerp maak je uit een plaatje dun metaal met eenvoudige tools deze leuke Heilige harten (sacred hearts) of Hamsa handen. In de live workshops kun je ook een spiegeltje gebruiken, heb ik verschillende mooie kleuren acrylverf (ook goud) om te gebruiken en andere decoraties zoals kraaltjes voor je. Ik breng allerlei voorbeelden mee, maar jij maakt er echt jouw unieke decoratieve vorm van.

agenda workshops

 

 

Random Latenight Stitching

De laatste weken begon ik aan een soort proeflapje. Misschien heb je het gezien in mijn verhalen? Gewoon met de restjesbak met borduurgaren wat steken in leuke kleurtjes borduren. Inmiddels heb ik toch ook wat nieuw borduurgaren erbij gepakt moet ik bekennen, er zat te weinig variatie bij de restjes naar mijn zin.

Ik gebruik alleen eenvoudige steken, daar ben ik sowieso voorstander van, die ik regelmatig herhaal. In een andere kleur of met een kleine variatie. Het is echt een heel leuk lapje aan het worden.

Tot zover mijn nieuws.

Nogmaals een hele fijne zomerperiode!

 

Lieve groet, Sandra 💃🏻

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.