December

Gepubliceerd op 5 december 2023 om 12:13

Ieder jaar opnieuw verrast het mij hoe snel het ineens al december is. Die laatste maand met traditionele feesten en veel lichtjes. Een maand van ontmoeten en dankbaarheid. En ook verstilling, afsluiten en ruimte maken voor nieuwe dingen.

 

workshops

Ik heb veel leuke mensen mogen ontmoeten tijdens alle workshops de afgelopen maanden. Het was weer geweldig fijn en ik ga ook volgend jaar weer op workshop toer langs verschillende mooie ateliers en andere locaties.

Aan de agenda voor de volgende maanden wordt gewerkt.

Weet jij een mooie plek om mijn workshops te geven, laat het mij weten.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe inspirerende locaties.

creaties van De Werkbank van Sandra

In december werk ik verder aan nieuwe creaties. Vrijdag 8 december komen er een aantal nieuwe items in de webshop. Deze keer ook een paar geborduurde Frida fotokaarten, mooi als kunstwerk in een fotolijstje.

 

DIY decoraties van goudmetaal

Heb je gezien dat ik goudkleurige metalen decoraties maakte? Je maakt de vormen uit een vel dun metaal. Met een lintje of ijzerdraad maak je er mooie hangers van voor in de kerstboom, aan een krans of aan de muur.

Dinsdagmiddag zet ik een DIY pakketje in de webshop met een vel A4 metaal, een A4 ’tje met allerlei ontwerpen die ik tekende en een online instructie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.