Tip voor als het regent!

Gepubliceerd op 18 juni 2024 om 13:05

Als je even niet naar buiten kunt door de regen of gewoon relaxt iets met je handen wilt doen, dan is borduren echt een hele leuke activiteit. Je hebt er niet veel materialen voor nodig en je kunt het wegleggen wanneer je maar wilt.

 

Lady K. DIY Borduurkit

Deze complete set heb ik weer samengesteld. Je kiest één van de vier achtergrondkleuren en je borduurt op deze mooie foto van Frida Kahlo bloemen met DMC Coloris. Dat borduurgaren bestaat uit meerdere kleuren en geeft gelijk een enorm mooi effect aan de bloemen. Extra accenten voor blaadjes en de ketting borduur je met DMC metallic goud, waarvoor ik tips geef voor het gebruik.

 

Alles in één doos inclusief borduurring én een ongecensureerde Instagram live waarin ik extra uitleg geef over dit borduurwerk en de steken voordoe.

 

Je vindt de DIY kit met beschrijving via deze link in de webshop.

 

Extra Frida inspiratie

Frida Kahlo Pin 

De Frida Pin voor inspirerende vrouwen. Leuk op een kledingstuk maar ook super op een tas of etui. Ik heb de bloemen in verschillende kleurencombinaties geschilderd.

Frida Pin Broche

 

Frida naaldenmagneet

Ook heb ik een versie gemaakt met een goede magneet. Deze Frida’s Attraction is een naaldenmagneet, ideaal om je naalden op je borduurwerk bij de hand te hebben zonder ze in de stof te hoeven steken. Doordat het een goede stevige magneet is kun je deze ook op je kleding als broche gebruiken en natuurlijk op alle metalen ondergronden.

Zelf heb ik een naaldenmagneet in mijn blikje met verschillen borduurhandigheden geklikt.

Frida's Attraction

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.