Nieuws van De Werkbank van Sandra

Gepubliceerd op 10 januari 2023 om 11:49

Het is twee jaar geleden dat ik onder de nieuwe naam De Werkbank van Sandra doorging met mijn creatief atelier. Een nieuwe website werd gelanceerd en ik maakte een webshop! De reacties waren en zijn enorm positief en het aantal ´fans´ groeit dan ook gestaag, waarmee ik heel blij en dankbaar voor ben.

 

workshops

Het afgelopen jaar heb ik weer mooie workshops mogen geven. Natuurlijk het foto borduren dat een hit blijft. En daarnaast ook de Mexicaanse Harten maken. Ik heb op zoveel leuke plekken zoveel leuke mensen ontmoet. Misschien hebben wij elkaar ook gezien of heb je een workshop gevolgd? Misschien ben je nieuwsgierig naar de nieuwe workshops en locaties?

ja, die wil ik zien!

Daarnaast heb ik ook maatwerk workshops gegeven aan besloten groepen. Achter de schermen ben ik met nieuwe ideeën bezig voor workshops. Daarover later meer.

creaties

De Zichtbaar Herstellen spelden zijn zo enthousiast ontvangen Er zijn zoveel mooie en ontroerende berichtjes gestuurd en spelden cadeau gedaan. De laatste spelden voor dit moment staan in de webshop, daar lees je ook de achtergrond van deze speciale spelden -> Zichtbaar Herstellen

 

borduuravontuur Spanje

Eindelijk kon ik nog net in 2022 dit speciale nieuws delen. Zo gaaf; ik mag een borduurreis organiseren naar Spanje in mei 2023. Afgelopen december benaderde Debbie van de geweldige B&B Can Portell mij daarover. En we zijn eruit:

donderdag 4 mei t/m zondag 7 mei kun je mee op borduurreis!

daar wil ik alles over weten!

Het wordt zo geweldig! De locatie ken ik, ik ben er al twee keer geweest. Je kunt je daar onderdompelen in rust en natuur maar ook vertier en strand. En alles daartussenin. Na het uitgebreide ontbijtbuffet krijg je dagelijks een borduursessie. Speciaal voor deze reis heb ik Mexicaans-Spaanse borduurtechnieken opgezocht en ontwerpen gemaakt die je toepast op kleding en foto’s.

 

Daarna een heerlijke 3-gangen lunch aan een lange gezellig gedekte tafel. De middag doe je lekker waar je zelf zin in hebt. Borduur verder, geniet van de tuin en de leuke zitjes, plons in het zwembad. Of ga de omgeving verkennen, leuke dorpen en steden, het strand, het is allemaal binnen handbereik.

 

‘s Avonds komen we weer bij elkaar voor een geweldig 4-gangen diner en kunnen we lang natafelen of ga je lekker op tijd weer naar bed. De kleurrijke kamers zijn allemaal uniek en sfeervol ingericht. Of vraag om in de tuin in een speciale accommodaties te slapen zoals in een originele woonwagen.

 

 

De foto’s hierboven maakte ik tijdens een eerder bezoek. De borduurfoto’s zijn voorbeelden ter inspiratie. Jij kiest natuurlijk je eigen kleur en ontwerp dat we vooraf bespreken en ter plaatse definitief maken.

 

Ik heb er zoveel zin in en gun jou ook deze vierdaagse get-away en creatieve retraite.

Daarom heb ik een mooie vroege vogel korting voor je als je in januari al beslist!

 

ik wil meer info over deze reis!

Via Instagram en Facebook laat ik steeds nieuwe creaties zien, ook ter inspiratie voor dit borduuravontuur. En natuurlijk ook het mooie werk dat in de workshops gemaakt is. Volg jij De Werkbank van Sandra al op social media?

 

Lieve groet, Sandra

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.