Hoe ik deze maand een belangrijke beslissing nam

Gepubliceerd op 29 januari 2023 om 12:02

Januari, hoe snel kan een maand voorbij vliegen! Herkennen jullie dat ook? Wat wel langzaam ging was het verkeer. Ik stond meerdere keren in de file en nam daarom een belangrijke beslissing, hierover verderop meer. En ik maakte weer een gentle reminder, deze keer één voor de gelukkige winnaar van een leuke winactie.

Workshoplocaties

De afgelopen weken was ik voor workshops op verrassende locaties in Aalsmeer, Boxtel, Ouddorp en in mijn eigen atelier in Schoonhoven. Het foto borduren blijft heel leuk en jullie zijn ook altijd enthousiast. Prachtige borduurwerkjes zijn er weer gemaakt.

 

Je borduurt niet via een patroon en dat maakt dat sommige keuzes langer duren of lastig zijn. Maar in overleg komen we er altijd uit, vliegt de tijd en kun je thuis je foto af borduren. Zo leuk als ik weer foto’s krijg van het ‘eindproduct’ of een compliment;

 

‘Sandra, ik had niet gedacht dat ik zo’n mooi borduurwerk zou kunnen maken. Bedankt voor de superfijne begeleiding, je inspiratie en je geduld.’  Marion - deed een workshop Foto Borduren in Schoonhoven

Mexicaanse Harten

De metalen Mexicaanse Harten of Hamsa handen maak je uit een plaatje dun metaal en vorm je met eenvoudige tools. Daarna kun je met acrylverf decoreren in je eigen kleuren en stijl. Ik breng altijd verschillende voorbeelden mee naar de workshops. Door het vervoeren slijten ze wel wat. Dit hart heb ik daarom overnieuw geschilderd in andere kleuren en met bloemen versierd.

 

Voor wie ook deze mooie harten of andere vormen wil maken, kijk eens naar de ingeplande workshops. Misschien kom ik in de buurt op een dag dat je kunt, of kun je makkelijker verder reizen in het weekend.

ingeplande Harten workshops

Borduren onder de Spaanse zon

Je hebt er vast al over gelezen, ik organiseer dit jaar een borduurreis naar Spanje. In Catalonië, vlakbij Girona in de geweldige B&B Can Portell by 123Olé van de Nederlandse Debbie de Jong. Daar worden al jaren creatieve vakanties georganiseerd, honderden hakers, schrijvers, wolvilters, toneelspelers en keramiek stippers gingen ons voor. Ik vind het dan ook een eer dat ik met een borduurreis aan mag sluiten! Inmiddels hebben we drie aanmeldingen en zitten we dus bijna op het minimum aantal deelnemers! Ook al ben je een beginner, heb je de laatste jaren niet geborduurd of ben je alleen kruissteek patronen gewend, deze reis is voor iedereen en zal je positief verrassen. Het wordt zo leuk! Donderdag 4 mei t/m zondag 7 mei 2023 kun jij ook mee op borduurreis. Bij reservering in januari geldt een leuke korting!

ik wil meer info over deze reis!

Belangrijke beslissing in de file

Op weg naar Boxtel stond ik (weer) stil in de file op de snelweg. Overdag, gewoon ‘s middags al. Op tijd vertrokken voor de file uit dacht ik, die tijd kon ik vrijmaken. Maar alsnog stond ik stil en duurde de reis 45 minuten langer dan normaal. Toen besloot ik dat dit de laatste keer was, geen workshops meer ‘s avonds via een snelweg met file. Als het lukt In het weekend, door de weeks op een route zonder file problemen, voor een speciale gelegenheid, of een combinatie met een ander bezoek, kom ik natuurlijk nog steeds graag naar jullie toe!

Gentle Reminder

De ‘gentle reminder’, een vriendelijke herinnering, is een kleine mixed media creatie die ik maak. Het was alweer een poosje geleden, maar ik had weer zin er één te creëren. Ze ontstaan tijdens het proces, soms ga ik eerst op zoek naar teksten in tijdschriften of boeken. Een andere keer schilder ik eerst een achtergrondje en kom ik zo in een sfeer waar de rest bij gaat passen. De gentle reminders laten je nadenken over bepaalde onderwerpen in woord en beeld.

Deze vriendelijke herinnering helpt je opnieuw realiseren waar je blij van wordt. Iedere keer als je er langs loopt of je oog er op valt. Wat maakt je blij?

 

Winactie

Word jij wel blij van deze creatie en wil je meedoen aan de winactie? Het is heel makkelijk, laat mij weten wat jou blij maakt. Deel op Facebook of Instagram in een nieuw of een bestaand bericht de hashtag #datmaaktmijblij en tag @dewerkbank.schoonhoven. Extra leuk als je je bericht deelt in je verhaal, vergeet mij niet te taggen anders zie ik het waarschijnlijk niet. Heb je een privé account dan kun je op Facebook het bericht openbaar zetten. Ik ben heel nieuwsgierig waar jullie blij van worden! De winnaar kies ik willekeurig donderdagavond 2 februari.

 

Lieve groet, Sandra

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.